Forum

Topic: Demon’s souls online trophy

Anoniem's avatar

Helleu gamers,

Een tijdje geleden ben ik begonnen aan Demon’s souls op de PS5. Omdat ik de game zo tof vind, ben ik na het uitspelen aan een newgame+ begonnen en probeer ik alle trophy’s te halen.
Waaronder trophy “Return to Form”.

De bedoeling is dat ik een andere speler ga helpen een boss fight te halen. Het probleem is alleen dat ik geen summon ontvang na het plaatsen van de blue stone. Wat de kans op een RANDOM summon nog kleiner maakt, is dat je ongeveer op hetzelfde soulslevel moet zitten als de ander.

Is er iemand die me hierbij zou kunnen helpen?
je kan namelijk ook met iemand specifiek een verbinding maken. Als dank zou ik bijvoorbeeld bepaalde items kunnen dropppen of helpen met andere gevechten indien je nog met de game bezig bent of er aan wilt beginnen.
Mijn PSN ID is Arrieman.

Voor de mensen die nog aan de game gaan beginnen, het is nodig om t eerste stukje en bossfight zelf uit te spelen voordat Coop mogelijk is. De game is korter en ook (relatief) iets makkelijker dan veel andere soulslike games.

MVG,

Tranquilo

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 357 XP
  IVXNJ's avatar

  Add HaitusCosaintus, dan als ik weer een keer online ben kan ik je er wellicht mee helpen!

 2. 377 XP
  Tranquilo's avatar

  @IVXNJ: thanks, zou top zijn. Maar de PSN ID wordt niet gevonden als ik dat intik. Mocht je het als network password bedoelen, dan zijn t te veel letters.

 3. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @Tranquilo: hey, ik speel t ook, Stefan_Sweetlake voeg maar toe, kan je vanavond nog helpen als je wilt 🙂