Forum

Topic: PlaySense zoekt nieuwe redacteurs

Anoniem's avatar

Al sinds jaar en dag voorzien wij je hier op PlaySense van het laatste nieuws, previews, reviews en artikelen. Dit doen we met veel plezier, maar heeft natuurlijk behoorlijk wat voeten in de aarde. Daarom gaan we ons team uitbreiden en zijn we op zoek naar nieuwe redacteurs.

Heb jij veel affiniteit met gaming, kan je goed overweg met WordPress en vliegen de woorden uit je vingers? Dan zoeken we jou!

Het team van PlaySense bestaat uit gepassioneerde gamers die graag meer met games doen dan ze alleen spelen. Wil jij bij ons team horen, onze community dagelijks of periodiek van het laatste nieuws voorzien, maar ook de nieuwste games spelen, thuis en op locatie?
Dat kan! Hieronder op een rijtje wat we verwachten en wat er tegenover staat:

Verwachting
-Meerdere dagen per week een uur tot twee uur beschikbaar
-Bereidheid om games te spelen en reviewen (wij voorzien je in de games)
-Bereidheid om op perstrip te gaan
-Flexibiliteit: nooit te beroerd om overdag of in de avond even achter de pc/laptop te kruipen
-Input voor creatieve artikelen

Wat bieden we:
-Toffe inkijk aan de andere kant van de industrie
-De nieuwste games
-Unieke perstrips
-Previews (thuis en op locatie)
-Gezellig team met gepassioneerde gamers

Het betreft hier een vrijwillige functie, want de gamesindustrie is geen vetpot. Je werkt mee vanuit passie, interesse en liefde voor het entertainment medium. Dit geheel naar wat jouw tijd toelaat. Ook staat het natuurlijk mooi op je CV, waarbij je ons als referentie mag gebruiken.

Interesse om een steentje bij te dragen aan PlaySense? Stuur dan even een mailtje naar lennard at playsense dot nl. We kijken uit naar je bericht!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

18 reacties

 1. 881 XP
  Esromeron's avatar

  Hoe leuk het mij ook lijkt, als fulltime werkende papa van 4 kids laat ik het aan mij voorbij gaan. Succes met de zoektocht!

 2. Anoniem -
  Anoniem-5843's avatar

  Zorg eerst maar eens voor fatsoenlijke moderators. Zoveel nietzeggende reacties maakt het een grote kleuterbende hier. Maar dit bericht zal wel weer verwijderd worden. Want kritiek word niet getolereerd. Dus ik zal hier onder wel als een echte playsense reageerder reageren.

  Meh

 3. 368 XP
  Gebruikersnaam's avatar

  “Het betreft hier een vrijwillige functie, want de gamesindustrie is geen vetpot. Je werkt mee vanuit passie, interesse en liefde voor het entertainment medium. Dit geheel naar wat jouw tijd toelaat. Ook staat het natuurlijk mooi op je CV”

  Lieve mensen. Tijd is geld 🙂 Ik ben zeer geïnteresseerd en gekwalificeerd voor deze baan. Ik zie echter ook de advertenties op de sige en weet dat er inkomsten zijn. Het willen verdelen van de inkomsten onder het bestaand personeelsbestand en nieuw personeel te werven en die vervolgens uit te sluiten van een gedeelte van deze inkomstenbron, is niet heel professioneel. “De gamesindustrie is geen vetpot.”
  Dat is het wel, het is één van de grootste ‘vetpotten’ op het gebied van entertainment. Het idee dat een klein landje als Nederland al zo enorm veel nieuwssites herbergt in gamingland verklapt uw geheim. En de markt is nog niet eens verzadigd. Buitenlandse bedrijven profiteren nog steeds van de Nederlandse markt door o.a. betere kwaliteit en beter bereik via social media.
  De werkelijkheid gebiedt te zeggen: jullie bedrijfsopzet (schaal?) laat geen verdere kosten toe en willen profiteren van iemand die carrière hoopt te maken en zijn eigen tijd gratis verkoopt (lees: weggeeft).
  Ik heb jullie enorm hoog zitten maar dit is een enorme smet op jullie naam. Ik hoop dat jullie deze post verwijderen en een normale, professionele vacature aanmaken en die online zetten op een vacaturesite.

 4. Anoniem -
  Anoniem-7568's avatar

  Vroeger zou ik hier zeker graag op zijn ingegaan. Helaas tegenwoordig geen tijd meer voor zoiets. Succes met de zoektocht!

 5. 129 XP
  Boske71's avatar

  En wanneer nemen jullie moderators aan weer? want dat is zoals hierboven al werd gezegd, inderdaad weer nodig. Ik ben evt best bereid te helpen , daar waar nodig.

 6. Management - 2346 XP
  Rastapopulos's avatar

  @Boske71: Voel je vrij even een mailtje te sturen. Naast redacteuren kunnen we ook zeker mods gebruiken.

 7. 376 XP
  JFG's avatar

  Voldoe aan alle eisen/verwachtingen alleen vliegen de woorden niet uit mijn vingers.. echt balen.

  Zonde eigenlijk want ze noemen me de wandelende game-encyclopedie of gamefreak omdat ik nagenoeg alles weet over videogames xD

 8. 881 XP
  Esromeron's avatar

  @JFG:

  Ik zou zeggen: Probeer het! Voor alle redacteuren was het ook ooit de eerste keer. Pak bijvoorbeeld een game die je van binnen en buiten kent en maak daar je review van die je instuurt.

  Niet geschoten is altijd mis!

 9. Anoniem -
  Anoniem-4820's avatar

  @Gebruikersnaam: Wat een onzin. Het hosten van een website is gratis zeker?

 10. Management - 2346 XP
  Rastapopulos's avatar

  @JFG: @Esromeron: Dat, en we helpen waar nodig is natuurlijk 🙂

 11. Anoniem -
  Anoniem-6468's avatar

  “Bereidheid om op perstrip te gaan”

  is dit op eigen kosten of worden brandstof/hotel/ trein- of vliegtickets vergoed?

 12. 368 XP
  Gebruikersnaam's avatar

  @Anoniem-4820: weet niet zo goed wie jij bent of wat je wilt. Maar een bedrijf geeft je ook geen salaris omdat je als werknemer hoort te begrijpen dat het huren van een pand niet gratis is?
  Je kan beter niks zeggen als je zo onnozel bent jongeman

 13. Anoniem -
  Anoniem-4560's avatar

  @Gebruikersnaam:

  Gast hij heeft 100% gelijk. Niet zo uit de hoogte doen joh.

 14. Management - 2346 XP
  Rastapopulos's avatar

  @Anoniem-6468: Internationale perstrips worden vergoed door uitgevers. Lokale perstrips afhankelijk van wat en waar het is.

 15. Anoniem -
  Anoniem-6808's avatar

  had zeker gereageerd als je er voor betaald zou worden. vrijwilligers werk in deze tijden is alleen mogelijk als je al een goed inkomen hebt.

 16. 368 XP
  Gebruikersnaam's avatar

  @Anoniem-4560: geweldig tegenargument! Aanvoerder van het debatteam?

 17. Redacteur - 456 XP
  RogueSquad's avatar

  @JFG: Ik zou zeggen: probeer het gewoon. Toen ik jaren geleden begon deed ik er eerst ook wel even over voordat ik een review in elkaar had zitten hoor. Oefening baart kunst en, zoals Lennard ook al aan geeft, helpen we je graag om het beste naar boven te halen. Lijkt mij wel interessant om een extra wandelende gaming encyclopedie op de redactie er bij te hebben. 😉

 18. Anoniem -
  Anoniem-1610's avatar

  @Gebruikersnaam: niet zo op je teentjes getrapt man,relax gast je zit gewoon missss