http://playsense.nl/images/file/img_50a26fd93c63b.jpg

Het is opvallend stil rondom een andere Call of Duty-titel waar nog altijd geen reviews van zijn verschenen. We hebben het over Call of Duty: Black Ops Declassified voor de PS Vita. Voor deze titel lijkt er zogoed als geen marketingbudget te zijn en ook wij wachten nog altijd op een review exemplaar, iets wat redelijk ongebruikelijk is.

Er zijn van de game wel wat videos uitgelekt de afgelopen tijd maar Activision zelf heeft nog niet eens de moeite gedaan om trailers ervoor uit te brengen. De enige beelden van de game zijn vrijgegeven tijdens de Gamescom, hier hebben we toen een trailer van mogen zien. Verdere details, persberichten, screenshots of trailers zijn er verder niet uitgestuurd over de game.

Deze stilte is toch wel redelijk verbazingwekkend en het lijkt erop dat de game een beetje verstopt wordt. We zien het dan straks ook al wel weer gebeuren dat men slechte verkopen meldt, maar of dat nu daadwerkelijk te wijten is aan de PS Vita? Dat is nog maar de vraag.

Call of Duty: Black Ops Declassified ligt in ieder geval vanaf vandaag in de winkels voor de PlayStation Vita en is verkrijgbaar in de PlayStation Store. Mocht je de game hebben gekocht laat dan vooral hieronder een reactie achter met wat je van de game vond, zodat eventuele twijfelaars ook een besluit kunnen maken om de game wel of niet te kopen.