Op dit moment zijn we hard bezig met het doorspelen van Call of Duty: Black Ops 2 en we hopen snel onze review te publiceren. Naast de lancering van deze shooter, welke groots werd aangepakt, verscheen er ook een deel op de PlayStation Vita. Dit is vanzelfsprekend Call of Duty: Black Ops Declassified en het is erg stil rondom deze game, sterker nog, op moment van schrijven hebben we ons review exemplaar nog niet binnen en zo vele media met ons.

Desondanks zullen we jullie uiteraard op korte termijn van een review voorzien, maar de eerste signalen over de game zijn niet al te positief. Dit als we Dan Ryckert (Game Informer) moeten geloven. Hij plaatste op Twitter namelijk het bericht dat hij nu begreep waarom Activision de game weinig tot niet toonde aan het publiek en de pers. Kort daarop plaatste hij een foto met een glitch om daar achteraan te tweeten dat de singleplayer uit tien missies bestaat en dat de totale singleplayer duur slechts 42 minuten is, althans met zijn speelsnelheid.

Elke missie is in minder dan 5 minuten te voltooien, maar de missies zijn wel opgezet om meerdere malen te spelen. Desondanks is de totale singleplayer uit te spelen in amper een uur en dat is wel heel erg mager. Zodra wij ons exemplaar hebben zullen we jullie snel meer laten weten.