Soul Sacrifice is een veelbelovende PlayStation Vita game en zoals geregeld in Japan voorkomt brengt Sony het platform waarop de game verschijnt als bundel uit. Iets minder snel komt het voor dat het platform in kwestie een uniek uiterlijk op basis van de game kent en dit zal het geval zijn met Soul Sacrifice. De game verschijnt volgend jaar en als je de speciale bundel aanschaft koop je een Wi-Fi PlayStation Vita met een exemplaar van de game, een headset, schoonmaaksetje, een 4GB memorycard, een polsbandje en meer.

Of een dergelijke bundel ooit naar Europa komt valt te betwijfelen. Dat neemt niet weg dat de PlayStation Vita die in de bundel zit er erg tof uitziet. Dat is althans onze mening, de jouwe kun je hieronder kwijt. Als deze bundel alsnog naar Europa komt, dan zullen we dit uiteraard laten weten.

Een interessante ontwikkeling daarnaast is ook dat Sony een dubbel pack van deze game uitbrengt in Japan. Hierbij krijg je twee exemplaren van de game, waardoor je gelijk aan de slag kunt met een vriend of vriendin. Of Sony een dubbel pack vaker gaat uitbrengen rondom andere games is even afwachten, idem dito voor een dergelijke actie in het westen.