Het werd de afgelopen paar weken steeds waarschijnlijker dat de 3DS game Resident Evil: Revelations ook op de thuis consoles zou gaan verschijnen. De game kreeg een leeftijdsrating en kort daarna doken er zelfs achievements op.

Het enige dat nog restte was een bevestiging van Capcom en die is vandaag ook gekomen. De game is vanaf 24 mei op alle platforms te verkrijgen, behalve de PlayStation Vita. De game zal dan €49,98 gaan kosten.

De nieuwe uitgave van de game zal extra opties bevatten waarover de 3DS versie niet beschikte. De meest voor de hand liggende extra’s zijn natuurlijk HD graphics en beter geluid, maar er zijn ook nieuwe opties toegevoegd. Tijdens de coöp modus genaamd ‘Raid Mode’ zul je beschikken over extra wapens en skill sets en zul je ook nieuwe vijanden op je pad tegen gaan komen. Daarnaast kun je met andere personages uit de serie de game voltooien.

Capcom gaf tevens een aankondigingstrailer vrij die ons alvast warm moet laten lopen voor de uiteindelijke release in mei. Deze kun je hieronder bekijken. Enjoy!