http://playsense.nl/images/file/img_511b932a333db.jpg

De eerstvolgende grote release die eraan zit te komen is Crysis 3 en een dag erna komt natuurlijk Metal Gear Rising. Deze twee titels zorgen ervoor dat februari alsnog een redelijk interessante maand wordt, aangezien Aliens: Colonial Marines een flinke teleurstelling was. Uiteraard was Dead Space 3 ook nog uitgekomen en alhoewel het geen slechte titel was, kon er wat dat betreft wel wat meer horror in.

Enfin, Crysis 3, een “next-gen shooter” die de lat op grafisch gebied erg hoog legt voor shooters van de huidige generatie consoles. Het Poolse magazine CD-Action publiceerde vandaag haar review in het tijdschrift en was laaiend enthousiast. Zo geven ze de game een 9 uit de 10 en de review zegt onder andere dat de gezichtsanimaties beter zijn dan die van L.A. Noire.

Wat ons wel opschrikt is dat de singleplayer campagne slechts 5 uur lang is op de normale moeilijkheidsgraad. Dit is waarschijnlijk zonder cut-scenes, doodgaan en al dat meer, maar het is wel opmerkelijk.

Dat belooft dus veel goeds maar waarschijnlijk ook een korte singleplayer, wij hopen dan ook deze maand jullie ook te kunnen voorzien van een review.