http://playsense.nl/images/file/img_5134a979c7654.jpg

Het lijkt erop dat Microsoft deze week haar zet gaat maken en de concurrent van de PS4 gaat aankondigen. Dit blijkt althans uit talloze meetings die gepland zijn voor enkel en alleen genodigden, dit gebeurt op 7 maart. Het is toch wel redelijk interessant om te zien wat de tegenstander van de PS4 gaat zijn, aangezien de Wii U in principe een doelgroep op zich aanspreekt.

Het was een grote verrassing dat Sony dit keer nog voor Microsoft het next-gen tijdperk inluidde met de PlayStation Meeting van 20 februari. Het evenement is overigens niet publiekelijk en is vooral gericht op aandeelhouders en mensen met andere belangrijk interesses in het bedrijf. De onthulling zou dus zomaar eens achter gesloten deuren kunnen plaatsvinden.

Dit zou betekenen dat Microsoft voor een iets andere aanpak kiest en wellicht later, zoals volgens de geruchten, in april een grote show organiseert voor het publiek. We weten alleen hoe het gaat, een bijkomstigheid achter gesloten deuren met zoveel mensen, daar lekt altijd wel wat uit.

We houden het in ieder geval nauwlettend in de gaten en zijn benieuwd wat Microsoft’s antwoordt op de PS4 is.

Microsoft Agenda

Bekijk hier de bron.

http://playsense.nl/images/file/img_5134a8755ce1b.jpg