Het eerste seizoen van The Walking Dead werd met recht en rede op de VGA’s uitgeroepen tot game van het jaar 2012. We zijn dan ook hongerig aan het wachten op een tweede seizoen, al zou dit best nog even op zich kunnen laten wachten. Dan Connors, CEO en mede-oprichter van ontwikkelaar Telltale Games, heeft in een interview met Eurogamer namelijk aangegeven dat er gemikt wordt op een releasedatum in de herfst van 2014. De game zal waarschijnlijk op de PlayStation 4 verschijnen.

“We’re aiming for fall next year.”

[Will it be a next-gen game?] “Gee I don’t know. I would think so, though, but it’s all going to depend on timing I guess. But we don’t have enough information from them [Sony] to announce it or anything.”

Wij moesten toch ook even slikken toen we dit nieuws lazen. 2014 – en dan zeker de herfst – is namelijk nog best ver weg. Een tijdje geleden konden jullie echter al lezen dat de ontwikkelaar niet van plan is om ons zomaar op onze honger te laten zitten. Een werknemer bij Telltale Games liet toen vallen dat we nog een extraatje kunnen verwachten dat zich tussen de twee seizoenen afspeelt. Na te grappen dat die werknemer inmiddels ontslagen is, had Connors hierover het volgende te zeggen:

“He’s been sacked. We threw him into the zombie pit. We’ll probably have something to announce fairly soon about what we’re going to do. It’ll be different.”

Zodra wij meer weten, weten jullie het ook.