Een poosje terug dook er een Collector’s Edition van Journey op en ondertussen is deze ‘game’ stilletjes op de markt verschenen in Europa, althans, enkel in de UK op dit moment. Deze editie bevat vanzelfsprekend Journey, maar ook twee andere games, namelijk: Flower en flOw. Kortom, alle games van thatgamecompany zitten in deze uitgave. Hier blijft het overigens niet bij.

De Journey Collector’s Edition bevat naast de drie genoemde titels ook een drietal multiplayer minigames. Dit zijn: Gravedigger, Duke Warr! en Nostril Shot. Verder krijg je een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Journey, soundtracks, artwork van de drie games en een ‘uninterrupted final sequence for Journey’. Ook tref je nog 24 avatars aan voor je PSN ID en een code voor een maand PlayStation Plus in deze Collector’s Edition.

Deze editie van Journey zal ook in de Benelux gaan verschijnen, alleen staat de release hiervoor merkwaardig genoeg nog op het derde kwartaal van 2013. In de UK is de collectie in de PlayStation Store verschenen, dus wellicht dat de digitale versie ook in de Benelux eerder dan de fysieke versie verschijnt. De prijs zal rond de €20 liggen.