http://playsense.nl/images/file/img_5177daf582ea0.jpg

Naast PSX-Sense is er ook nog AppleSpot, een website van dezelfde uitgever. Hier bespreken we ook games, maar dan wel in iets mindere mate en alleen voor de iPhone en iPad. Alhoewel het vandaag een hele grote dag is voor gamers met de E3, is het ook een hele belangrijke voor Apple-fans. Vanavond zal Apple namelijk de persconferentie van de Worldwide Developers Conference van 2013 gaan houden, om 19:00.

Opvallend is dat Microsoft precies op dat tijdstip ook een persconferentie heeft over de Xbox One, de twee bedrijven pesten elkaar dus nog stiekem altijd door onder andere dit soort fratsen. Apple zal vanavond een nieuwe versie van iOS7 aankondigen met mogelijk een gloednieuw design, evenals een nieuwe versie van het OS X besturingssysteem. Echt geruchten over nieuwe producten zijn er niet, maar Apple weet ons altijd goed te verrassen. Wel kan er het één ander aan de Macbooks verandert gaan worden.

Wil je dit allemaal ook volgen? Ga dan naar AppleSpot en dan zul je goed op de hoogte worden gebracht over het wel en wee rondom de WWDC.