Het is E3 dus het regent trailers en screenshots voor toekomstige games, maar deze trailer is een launch trailer voor een game die vandaag uitkomt. Dat is niet het enige goede nieuws, hij is namelijk nog gratis ook. Namco geeft vandaag Tekken Revolution uit in de PlayStation Store en dit is hiermee hun eerste free-to-play titel.

Deze nieuwe Tekken is meer gericht op de nieuwkomers die met deze game zich makkelijk bekend kunnen laten raken met de franchise, aldus Namco. De game is speelbaar op PS3 en bevat 3 game modi; arcade, player match en rank match. Het idee van de game is dat je zolang kunt spelen als dat je coins hebt, een beetje alsof je in een arcade hal bent dus. Voor elke winst krijg je een coin en als je verliest dan raak je een coin kwijt.

Voor de Arcade-modi wordt elke 60 minuten een coin gegeven en voor Rank en Player Matches elke 30 minuten. Nieuwe coins kun je kopen in de PlayStation Store mocht je niet willen wachten.

Namco Bandai enters the free-to-play market with flagship franchise TEKKEN! Learn more at www.tekken.com! The newest installment is not only free-to-play, but includes an all new character enhancement system, making it easier than ever for newcomers to the fighting game genre to pick up and play.

Screenshots