rainbow-skies-logo

Rainbow Skies komt exclusief naar de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Dat heeft ontwikkelaar SideQuest onthuld. Het spel is een vervolg op Rainbow Moon, die in de zomer van 2012 exclusief werd uitgebracht voor de PlayStation 3. Het vervolg op deze RPG staat gepland voor een release ergens in 2014.

Ontwikkelaar SideQuest heeft al onthuld dat Rainbow Skies een verhaal heeft dat niet in verband staat met Rainbow Moon. Het betreft dus een indirect vervolg. Zo zul je nieuwe characters, een nieuwe wereld en nieuwe monsters tegenkomen in de game. Ook heeft SideQuest de RPG voorzien van een nieuwe elementen, zoals een nieuw vechtsysteem met combo aanvallen en de mogelijkheid om monsters te temmen.

In de comments op het Europese PlayStation Blog werd ook gevraagd of SideQuest plannen heeft voor een PS4-versie. SideQuest antwoordde hierop dat ze dit wel overwegen, maar we zullen er dan wel iets langer op moeten wachten. De PS4-versie zou dan namelijk pas na verschijnen nadat de RPG verschenen is voor de PS3 en Vita.