Momenteel zitten we midden in het drukke najaar waarin onder andere de console switch komt en we binnenkort door kunnen spelen met de next-gen consoles. Echter is het tijdperk van de PS3 nog lang niet ten einde en een titel die we zeer spoedig in het jaar 2014 kunnen verwachten is Dragon Ball Z: Battle of Z.

Voordat men de game uitbrengt, wil Namco Bandai eerst nog een demo lanceren. In deze demo zal het mogelijk zijn om de eerste vier singleplayer missies te doen alsook de coöp en Battle Modus. Deze laatste twee zijn zelfs mogelijk om al online te spelen. Voor wie de demo speelt en later het uiteindelijke spel koopt, zal het mogelijk zijn om de behaalde ervaringen over te zetten.

Wanneer de demo verschijnt weten we nog niet exact, maar als we Namco Bandai mogen geloven duurt dit niet lang meer. Wel weten we dat de game zelf zal verschijnen op 24 januari in Europa en dit is twee maanden eerder dan aanvankelijk werd gedacht. Dragon Ball Z: Battle of Z zal voor zowel de PS3 als de PS Vita verschijnen.