Time and Eternity (Toki To Towa)

Kamza, een levendige koninkrijk gelegen op een weelderig oceaan eiland, is in het midden van het vieren van het aanstaande huwelijk van hun prinses met een dappere ridder. Maar plots verschijnt er een groep moordenaars tijdens de ceremonie, de droom transformeert in hun ergste nachtmerrie. De ridder raakt dodelijk gewond, de prinses onthult haar lang verborgen geheim aan hem: een tweede ziel. Samen hebben ze de kracht om te reizen door de tijd. Maar kunnen ze snel genoeg handelen om de loop van de geschiedenis te veranderen om deze noodlottige dag te voorkomen?

Injustice: Gods Among Us

In deze fighting game, gemaakt door de dames en heren bij NetherRealm Studios (bekend van de Mortal Kombat-reeks), mag je deelnemen aan epische gevechten die je verbeelding zullen overstijgen. Laat Batman het opnemen tegen Superman, zet de klauwen van Catwoman in de cape van Wonder Woman of laat Harley Quinn haar geliefde Joker een lesje leren – in Injustice is het allemaal mogelijk! In deze game boordevol personages uit het universum van DC Comics kan elke wagen, boom of zelfs gebouw tegen je vijand gebruikt worden. De omgeving waarin je knokt is met andere woorden net zo belangrijk als het personage waarmee je klappen uitdeelt.

 

Deus Ex: Human Revolution [Benelux Edition]

In het jaar 2027, een kwart eeuw voor de gebeurtenissen van de eerste Deus Ex, is er nog geen sprake van de nanotechnologie uit het origineel. Mensen bevestigen daarentegen nieuwe mechanische onderdelen in of op hun lichaam om hun perceptie of gevechtsmogelijkheden te verbeteren. Rond deze kwestie van transhumanisme hangt echter een element van onrust. De controversie doet de inwoners van Detroit massaal op straat stromen om te protesteren tegen deze ingrepen. Net zoals in Deus Ex kom je in een wereld van corruptie terecht.

Prototype 2 [Blackwatch Collector’s Edition]

Prototype 2 is het vervolg op Radical Entertainments kaskraker uit 2009. De open spelwereld is gebleven, net als de ongeëvenaarde verwoesting en het veranderen van je lichaam. Je bent opnieuw het ultieme wapen, maar dit keer kruip je in de geïnfecteerde huid van sergeant James Heller. Hak je een bloederige weg door de woestenij van New York, dat na de virusuitbraak is omgedoopt tot New York Zero. Beweeg je opnieuw bliksemsnel voort, gebruik een uitgebreid arsenaal aan dodelijke biologische wapens en stop voor niets of niemand tot je je doel hebt bereikt: een oude bekende…

 

Operation Flashpoint: Red River

Ergens tussen Afghanistan en China ontstaat een nieuwe brandhaard. De valleien, steden en bergen van Tadzjikistan vormen het bloedige front van een oorlog tussen het People’s Liberation Army, een leger van rebellen, en het trotse marinierskorps van de Verenigde Staten. Jij en je team kunnen het verschil maken. Jij bepaalt hoe ver je gaat. Het draait er niet om wie het duurste wapen of het zuiverste geweten heeft. Het draait om je verstand gebruiken. Semper Fi, marinier.
 
 

  • Prijs: €9,95
  • Verzendkosten: €2,99
  • Onze review: Operation Flashpoint: Red River
  • Metacritic score: 67
  • Link: Preordersonly