Vorige week kondigde Sony dan eindelijk de releasedatum van Driveclub aan en daarbij lieten ze weten dat een PlayStation Plus editie nog steeds op de planning stond, maar dat we nadere details eventjes af moesten wachten. Deze details zijn inmiddels ook vrijgegeven en je gaat er nu alles over lezen.

De PlayStation Plus editie van Driveclub bevat 10 auto’s en één locatie. Deze locatie is India en hier kun je op 11 verschillende tracks rijden en dit in alle modi die de game bevat, want daar zitten geen restricties op. De enige beperking is dus het aantal auto’s en de locaties, verder kun je overal aan deelnemen.

Als je tijdens het spelen besluit dat je toch meer wilt, dan kun je een eenmalige upgrade kiezen. Hiermee unlock je als het ware de gehele game en dit zal je €49.99 kosten. Hiermee krijg je dan toegang tot alle 50 auto’s, vijf locaties met daarbij 55 tracks en de 50 tour events. Kanttekening is wel, dit is enkel toegankelijk zolang je PlayStation Plus abonnee bent.

Als je besluit te stoppen met PlayStation Plus, maar toch Driveclub wilt spelen dan zul je genoodzaakt zijn om de Blu-ray versie aan te schaffen.