De Tweede Wereldoorlog virtueel herbeleven doen we tegenwoordig nauwelijks nog, maar CI Games brengt dat weer helemaal terug met hun aankomende shooter Enemy Front. Je speelt in deze game met Robert Hawkins die terechtkomt in verzetsgroepen en vanuit hier de Duitse bezetter een lesje wilt leren.

Dit brengt je naar verschillende locaties in geheel Europa zoals Polen, Duitsland en Noorwegen en hier komt natuurlijk de nodige first person shooter actie bij kijken. Klinkt alvast veelbelovend en als jij deze game nu ook graag wilt spelen, dan hebben we goed nieuws!

We geven in samenwerking met CI Games Enemy Front namelijk drie keer weg voor de PlayStation 3 en om kans te maken moet je de onderstaande vraag correct beantwoorden.

Vraag: Wat is het beroep van Robert Hawkins voordat hij zich aansluit bij het verzet?

Stuur je antwoord volgens de onderstaande stappen in en vergeet daarbij niet je nickname te vermelden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Enemy Front'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en CI Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 juni. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door CI Games.