Dat het Star Wars universum een doorstart maakt met een nieuwe trilogie films dankzij Disney is natuurlijk heugelijk nieuws. Vanaf volgend jaar mogen fans weer smullen van een nieuw avontuur en zijn er ook al enkele spin-off films in de maak. Helaas heeft die overname van Disney ook voor de nodige slachtoffers gezorgd. Zo betekende deze overname voor Star Wars 1313 een abrupt einde, het ontwikkelproces werd stopgezet en de game werd doodverklaard.

Erg jammer, want de eerste beelden en reacties waren louter positief zoals je ook in onze preview destijds kon lezen. Toch is het mogelijk dat de geest van deze potentiële topper voort gaat leven in de vorm van een film. Disney heeft namelijk onlangs aangekondigd dat er in 2016 een Boba Fett film verschijnt. En wat bleek nog niet zo heel lang geleden? Juist, Boba Fett was ook het hoofdpersonage van Star Wars 1313.

Nu gaan de geruchten dat Star Wars 1313 de basis gaat worden voor de nieuwe Boba Fett film. De filmwereld is inmiddels ook op de hoogte van het concept art. De in december 2016 te verschijnen film zou gaan over de oorsprong van Boba Fett. De concept arts zwerven al een tijdje over het internet en zijn nog niet allemaal op PSX-Sense verschenen, daarom hieronder een overzicht met alle concept art die er te vinden zijn van Star Wars 1313. Zoals je ziet een prachtige basis voor een mooie film.