Zen Studios heeft Zen Pinball en Zen Pinball 2 geregeld van nieuwe tafels voorzien en hier zitten ook de nodige gelicenseerde tafels tussen. Denk dan zoal aan Star Wars en Plants vs. Zombies. Binnenkort kunnen we een nieuwe tafel aan het rijtje gelicenseerde tafels toevoegen, want de ontwikkelaar en uitgever heeft een samenwerking met Telltale Games aangekondigd.

Dat wil zeggen dat er een The Walking Dead tafel aan zit te komen en deze is gebaseerd op de episodische The Walking Dead game van Telltale Games. Deze nieuwe tafel zal zoals alle andere tafels een verhaal kennen en hierbij komen uiteraard verschillende personages voorbij evenals bekende locaties uit het eerste seizoen. Denk aan de boomhut van Clementine, de apotheek van Everett en meer.

Het verhaal van de tafel zal je door goed te spelen langs alle vijf episodes brengen inclusief dialogen van de cast uit de episodes van het eerste seizoen. Deze tafel zal deze zomer uitgebracht worden voor de PlayStation 3, 4 en Vita versie van Zen Pinball 2.