Ondertussen is het al bijna twee jaar geleden dat Sleeping Dogs uitkwam voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De game liet je als Wei Shen los in een fictieve versie van Hong Kong. De game bevatte een open wereld en er was enorm veel te doen. Sleeping Dogs was toch zeker een succes te noemen en viel ook goed in de smaak bij de media. We weten dat een vervolg op dit moment in ontwikkeling is, namelijk Sleeping Dogs: Triad Wars. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat we met die game aan de slag kunnen, maar de kans bestaat dat we de originele Sleeping Dogs binnenkort in volle glorie op de PlayStation 4 kunnen ervaren.

De Britse retailer ShopTo heeft namelijk Sleeping Dogs HD in het assortiment opgenomen. De winkel noemt de game voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Wat er precies verbeterd is in deze versie wordt niet gemeld. Een verdere omschrijving dan ‘remastered graphics in HD’ ontbreekt. Wat niet ontbreekt is een releasedatum; ShopTo meldt namelijk dat Sleeping Dogs HD op 21 november van dit jaar in de winkels zal liggen.

Voorlopig blijft dit natuurlijk een gerucht en moet je het dan ook met een korreltje zout nemen. Het is nu gewoon afwachting op een officiële aankondiging van Square Enix. Heb jij zin om Hong Kong opnieuw onveilig te maken, maar dan nu op de PlayStation 4?