Minecraft werd een tijd geleden aangekondigd voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation Vita. Tot op heden hebben we wel enkele trailers gezien, maar we weten nog steeds geen definitieve releasedatum. De game was tijdens de Sony persconferentie op de Gamescom ook nergens te bekennen, maar vandaag hebben we eindelijk weer wat meer informatie over de game.

Allereerst heeft Sony bovenstaande trailer vrijgegeven. Deze trailer is specifiek voor de PS Vita versie van Minecraft. We zien verschillende gameplaybeelden en de nadruk wordt ook gelegd op de multiplayer. Helaas wordt er in de trailer geen releasedatum genoemd.

Een concrete datum weten we dus nog niet, maar de PlayStation 4 versie zal waarschijnlijk niet al te lang meer op zich laten wachten. Op Twitter liet ontwikkelaar 4J Studios namelijk weten dat Minecraft voor de PS4 is overgedragen aan Sony. Daar zal de game de laatste testfase ondergaan en daarna is de game klaar voor release. Over de Vita versie kon men in ieder geval melden dat er nog steeds bugs worden verholpen. Wij hopen in ieder geval snel achter een releasedatum te komen!