Japanse header

Japan is soms echt de omgekeerde wereld. Iedereen zou het een eer vinden om games gratis te spelen, vooral ver voor de eigenlijke release van de game. De gameafdeling van Sony in Japan heeft sinds kort wel een heel erg rare actie in werking gezet om gamers te krijgen die de games willen spelen. Ze betalen ze zelfs voor het spelen van de games. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen is naar het kantoor te komen, twee á drie uur te gamen en feedback te geven. Als toetje op hun ijsberg krijgen ze zelfs een lunch van Sony.

Als de Japanners twee á drie uur gamen, krijgen ze maar liefst ¥ 2.500,- en dat is slechts € 18,97. Voor een paar uurtjes meer, zes á zeven uur per dag, krijgen ze het dubbele; ¥ 5.000,- oftewel € 37,94. Veel is het niet, maar wie het kleine niet eert…

Overigens moet je dan wel zowel PlayStation 3 als PSP games spelen. Als je interesse hebt, kan je jezelf hier aanmelden. Voordat je er op klikt, neem dan wel even een cursus Japans en zou het niet een goed idee zijn om dit ook in Europa te doen, of zelfs in Nederland?