Enkele weken geleden kondigde uitgever Warner Bros. Interactive aan dat LEGO Batman 3: Beyond Gotham een hoop DLC zal krijgen. Het gaat hier om zes pakketten en gamers hebben de mogelijkheid om alles voor een gunstigere prijs aan te schaffen via een Season Pass. Er blijkt nu zelf nog meer DLC te komen, zo laat men via het PlayStation Blog weten.

Het gaat hier om de “Batman of the Future” Character Pack en deze DLC komt exclusief naar de PlayStation consoles. Je hoeft dit pakket niet te kopen, je krijgt het er namelijk gratis bij wanneer je LEGO Batman 3: Beyond Gotham koopt voor de PlayStation 4 of PlayStation 3. Helaas is deze DLC niet beschikbaar voor de PS Vita versie van de game.

De bonus character pack voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham bevat acht personages die je kan gebruiken in de Freeplay-modus. Hier zitten zowel superhelden als schurken bij. Denk bijvoorbeeld aan Batman van de toekomst Terry McGinnis en Bruce Wayne, maar ook aan Mr Freeze en The Joker.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt op 14 november voor onder andere de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.
15319122016_892732b6c9_z-478x600