Een tijd geleden maakten we kennis met Tiny Troopers Joint Ops. Deze twin stick arcade-shooter is in ontwikkeling bij Wired Productions en tot nu toe hebben we al redelijk wat beeldmateriaal van de game gezien. Het enige wat nog ontbrak was een releasedatum en een prijs voor de game, maar daar hebben we nu meer informatie over.

Via het PlayStation Blog heeft de ontwikkelaar namelijk laten weten dat Tiny Troopers Joint Ops vanaf 29 oktober te downloaden is voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Er is ook een versie voor de PlayStation 4 in ontwikkeling, maar deze zal op een later moment verschijnen. We weten hier nog geen exacte datum voor.

Ook werd er verteld hoeveel Tiny Troopers Joint Ops zal gaan kosten. Voor €6.99 zal je de game aan kunnen schaffen en zoals we al wisten valt de game onder het Cross-buy systeem van Sony. Dit betekent dus dat je de prijs eenmalig hoeft te betalen voor alle versies van de game.

Voor als je geïnteresseerd bent in Tiny Troopers Joint Ops, bovenaan dit bericht vind je nog een trailer die verschillende features uit de game laat zien.