Lords of the Fallen is nu een week of twee verkrijgbaar en inmiddels komen de eerste details over de verkopen naar buiten evenals de DLC plannen. Lords of the Fallen is 700.000 keer verscheept naar retailers en op dit moment is de game 200.000 verkocht.

Dat is wat aan de lage kant, maar de game hoeft slechts 500.000 keer te verkopen om gelijk te draaien aan het geïnvesteerde budget van een kleine 10 miljoen euro, zo liet producer Tomasz Gop weten aan Eurogamer. Naast het nieuws omtrent de verkopen heeft CI Games ook de eerste DLC aangekondigd.

In dit eerste DLC pakket, ‘Ancient Labyrinth’, zul je weer met Harkyn aan de slag gaan en met hem een nieuwe locatie aandoen, de bibliotheek. De focus in deze content ligt op het oplossen van puzzels, het exploreren en natuurlijk nieuwe vijanden bevechten.

Een pittige eindbaas kan natuurlijk niet ontbreken en dat is in deze DLC een ‘magical ancient lord’, waarvan zijn krachten gedurende het gevecht continu veranderen. Verder bevat de content uiteraard een hoofdmissie en verschillende zijmissies. Ook ontbreken nieuwe NPC’s niet.

Wanneer de DLC gaat verschijnen en wat de prijs zal zijn is nog even afwachten.