Vanmorgen werden velen van jullie ongetwijfeld verrast met mooie cadeaus onder de kerstboom, maar als de kerstman je heeft overgeslagen hebben we goed nieuws. PSX-Sense en Sony PlayStation spelen namelijk vandaag even voor kerstman en daarom geven we een aantal mooie pakketten van games weg.

We hebben drie verschillende pakketten die je kan winnen, zodat we dit jaar niet één maar drie mensen blij kunnen maken. Het betreft een PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita pakket met daarin niet de minste titels.

Pakket 1 – PlayStation 4

 • inFAMOUS: First Light
 • Killzone: Shadow Fall

Pakket 2 – PlayStation 3

 • LittleBigPlanet 3
 • SingStar Ultimate Party

Pakket 3 – PlayStation Vita

 • Freedom Wars
 • Minecraft
 • PlayStation Vita Pets
 • The Muppets
 • LittleBigPlanet Marvel Super Hero Edition

Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat je een geregistreerd lid bent en een mailtje sturen volgens de onderstaande stappen. Zet in het mailtje waarom jij denkt één van de pakketten te moeten winnen. Zet daarbij ook even welk pakket je wilt hebben en je nickname.

Gezien het een vrij grote prijsvraag is zal deze langer dan de kerst duren. Je hebt tot en met 1 januari de tijd om mee te doen. Veel succes!

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Kerstprijsvraag'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 januari 2015. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.