http://youtu.be/PkgxwTROv7s
De Zombie Army games zijn tot op heden enkel verkrijgbaar voor de PC, maar Rebellion heeft vandaag aangekondigd de twee games en een nieuw deel als een trilogie naar onder andere de PlayStation 4 te brengen. De game zal nog begin dit jaar gaan verschijnen en zoals de titel al aangeeft betreft het hier een (nazi-)zombie shooter, iets wat immens populair is geworden door onder andere de zombie modus van Call of Duty: Black Ops.

Naast dat de heruitgave van de PC games voorzien worden van een derde deel zal er ook een ‘Horde’ modus toegevoegd worden. In totaal mag je 15 missies verwachten verspreid over drie campagnes die zich afspelen in een demon geïnfecteerd Duitsland. Je zult het op moeten nemen tegen occulte krachten in zowel de campagne als op de vijf Horde modus maps, welke speelbaar zijn van 2 tot 4 spelers in online coöp.

Karl Fairburne is bekend van de Sniper Elite games en ook hij maakt zij opwachting in deze trilogie als… jawel, sniper. Hij is echter één van de acht personages en vier van deze acht personages zijn vrouwelijk. De game bevat meer dan 25 wapens en vallen die gebruikt kunnen worden om het op te nemen tegen vijanden als de Undead Super Soldiers, Armoured Skeletons, Zombie Snipers, Chainsaw Elites, Fire Demons en meer. Uiteraard ontbreekt ook een demonische Hitler niet.

Verder bevat de game de welbekende X-Ray Killcam en dit alles zal speelbaar zijn in 1080p. De framerate werd niet bekendgemaakt. Hieronder wat screenshots, check de aankondigingstrailer hierboven.