Driveclub werkt ondertussen, na een tijd vol problemen, vrijwel helemaal goed en dus kan ontwikkelaar Evolution Studios zich steeds meer en meer richten op het leveren van goede DLC. De game heeft sinds de lancering al extra content ontvangen, onder meer in de vorm van auto’s en nieuwe tracks. In de toekomst kunnen we nog meer DLC verwachten en Evolution Studios heeft wellicht een hint gegeven op welke locatie de aankomende downloadbare content zich afspeelt.

De officiële Facebookpagina van Driveclub heeft sinds enkele dagen namelijk een nieuwe omslagfoto. Op de afbeelding, die je bovenaan dit bericht ziet, zie je het logo van de game, met op de achtergrond een rijdende auto. Wat echter het meeste opvalt, zijn de bomen en de bijbehorende roze bladeren. Deze bomen zijn vrij iconisch voor Japan en dus lijkt het aannemelijk dat de eerstvolgende DLC voor Driveclub ons tracks in Japan voorschotelt.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Japan als mogelijke locatie in Driveclub genoemd wordt. Aan het einde van vorig jaar was de naam van het land namelijk kort te zien in een video. Zodra er meer bekend is over nieuwe DLC voor Driveclub, lees je het uiteraard hier.