Far Cry 4 krijgt morgen nieuwe content in de vorm van Escape From Durgesh Prison. Deze uitbreiding is een time trial waarin je met andere spelers zult gaan strijden om de beste plek op de ranglijst.

Terwijl je aan het spelen bent zullen Ajay en Hurk een aantal uitdagingen moeten voltooien, die Pagan Min heeft klaargezet. Dit is de enige manier om hun wapens terug te vinden en hun uitrusting up te graden, alvorens ze het opnemen tegen Yuma’s troepen. Terwijl je aan de doelstellingen voldoet zul je de tijd in de gaten moeten houden, want hoe sneller hoe beter.

Je kunt Escape From Durgesh Prison zowel in je eentje als in coรถp spelen en een belangrijk detail is dat deze modus perma-death kent. Dus als je het loodje legt zul je vanaf het begin opnieuw moeten beginnen. De twist echter, is dat je dan wel je vergaarde wapens en skills tot je beschikking hebt.

De content is gratis voor Season Pass houders, maar het is ook los verkrijgbaar. Wat de content gaat kosten is nog niet bekend, maar dat laten we je morgen bij de PlayStation Store update weten.

Check de trailer hierboven.