Vorige week doken de eerste geruchten rondom een HD heruitgave van Fahrenheit op en nu heeft ook Amazon de game in haar assortiment opgenomen. De game staat bij de online retailer op de site als een PC/MAC game, welke zal verschijnen op 29 januari aanstaande. De game zal als Fahrenheit: Indigo Prophecy uitkomen, wat een combinatie is van de oorspronkelijke Europese en Amerikaanse titels is.

De game kwam in 2005 aanvankelijk uit voor de PlayStation 2, Xbox en PC, maar opvallend genoeg ontbreekt iedere aanwijzing naar een console heruitgave. Althans, Amazon heeft deze platformvarianten momenteel niet in haar assortiment staan. De vraag is dan ook of Fahrenheit: Indigo Prophecy naar de consoles gaat komen, want die kans lijkt nu af te nemen.

In de tussentijd is de website Achillingfeeling.com nog steeds aan het aftellen, met de onthulling overmorgen. Wellicht dat de HD uitgave dan officieel aangekondigd wordt en laten we vooral ook hopen op een PlayStation 3 of 4 heruitgave van de PlayStation 2 game. Voor nu nog even afwachten en we houden je uiteraard op de hoogte.