http://playsense.nl/images/file/img_55116ddc20843.jpg

Twitch kwam vannacht met het nieuws naar buiten dat de website mogelijk te maken heeft gehad met een hack waarbij gebruikersaccounts in gevaar zijn geraakt. Aangezien men niet met de volle 100% zekerheid kan zeggen wat er precies is gebeurd met de privégegevens van de geregistreerde gebruikers, zijn er voorzorgsmaatregelen genomen.

Deze voorzorgsmaatregelen houden in dat vanaf nu alle wachtwoorden en YouTube en Twitter account-links op non-actief zijn gezet. Log je weer in bij Twitch? Dan dien je een nieuw wachtwoord aan te maken en je YouTube en Twitter account opnieuw in te stellen. Dit maakt men bekend via het Official Twitch Blog aan de hand van een dringende mededeling.

Mocht je een wachtwoord op Twitch hebben gehad die ook lijkt op wachtwoorden van andere services, dan raadt men je aan ook deze te wijzigen voor je eigen veiligheid.

“For your protection, we have expired passwords and stream keys and have disconnected accounts from Twitter and YouTube. As a result, you will be prompted to create a new password the next time you attempt to log into your Twitch account.”