Bandai Namco had al aangekondigd dat ze One Piece: Pirate Warriors 3 naar het Westen zouden brengen, maar veel meer dan een release ergens deze zomer wisten we niet. Inmiddels is er wat meer duidelijkheid verschenen en zo weten we nu dat de game voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita in de winkels zal verschijnen in augustus later dit jaar.

Tegelijk met deze aankondiging heeft Bandai Namco ook aangegeven dat er een pre-order bonus klaar staat voor iedereen die de game reserveert en dat er een speciale editie zal verschijnen. De pre-order bonus bevat een exclusieve ‘3 Brothers’ steelcase met daarop Luffy, Ace en Sabo. Verder bestaat de bonus nog uit een DLC pack met daarin twee kostuums en twee quests die niet los te koop aangeboden zullen worden.

De Doflamingo Edition is de speciale uitgave van de game en die is verkrijgbaar in een PS3 en PS4 uitvoering. Vanzelfsprekend zit de game in het pakket, maar wat het echt speciaal maakt is een exclusieve Doflamingo figurine, zoals je op de afbeelding hieronder kan zien. Wat de prijs van deze editie gaat zijn is nog niet bekend.