De nieuwe geanimeerde Ratchet & Clank film had al een goedgevulde cast met James Arnold Taylor als Ratchet, David Kaye als Clank, Armin Shimerman als Nefarious en Jim Ward als Captain Qwark. Niet genoeg, zo blijkt uit een nieuwsbericht van The Hollywood Reporter.

Paul Giamatti, John Goodman, Bella Thorne, Sylvester Stallone en Rosario Dawson zullen ook nog een rol vertolken in de nieuwe film. Deze nog titelloze animatiefilm draait om de slechterik Chairman Drek die elke planeet in het Solana sterrenstelsel wil vernietigen. Ratchet & Clank zullen hem niet alleen tegen kunnen houden en moeten (al dan niet gedwongen) samenwerken met The Galactic Rangers. De kans is dus levensgroot dat de stemmen van de Galactic Rangers ingesproken zullen worden door de bovenstaande namen.

Kevin Munroe is verantwoordelijk voor de regie, hem zul je wellicht kennen van (het niet al te beste) TMNT. We hopen dat hij beter zal omgaan met deze franchise.

We hebben helaas ook wat minder goed nieuws, de film is namelijk uitgesteld naar 29 april 2016. Ondanks het uitstel werd er nu wel een releasedatum bekendgemaakt. Ook de reboot van de franchise – een ‘nieuwe’ game – heeft te maken met uitstel. Insomniac werkt aan een PS4 heruitgave van het origineel, maar ze hebben hier meer tijd voor nodig en daarom verschijnt de game pas in de lente van 2016.