http://playsense.nl/images/file/img_557580816e1fb.jpg

Wat moet je doen?

Op PSX-Sense hebben we een erg leuke prijsvraag voor je dit keer. Hoewel, je hoeft niet zozeer een vraag te beantwoorden, maar dit keer dien je iets creatiever te zijn. Spelers van Grand Theft Auto V weten inmiddels vast wel dat je leuke selfies kunt nemen met de Snapmatic-app die op je in-game smartphone zit. Hier kun je ook verschillende filters op toepassen om zo het gewenste effect te kunnen realiseren waar je naar op zoek bent.

Aangezien wij deze service erg tof vinden, hebben we besloten hier een prijsvraag omheen te organiseren. Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag willen we je dan ook vragen een screenshot/selfie te uploaden bij de Rockstar Social Club met de hashtag #psxsense. Deze ‘selfie’ moet vervolgens voldoen aan één simpele eis, namelijk dat je een foto maakt die zo dicht mogelijk bij een ‘Godfather’-achtige maffia setting in de buurt komt.

Maak dus gebruik van filters die foto’s ouder doen lijken, zet de juiste ouderwetse auto’s in de achtergrond, trek een net pak aan, hoedje op, maak hem op het strand of in Downtown Los Santos, je mag het helemaal zelf invullen. Zolang het thema van de prijsvraag maar duidelijk naar voren komt. Alleen dan maak je kans op enkele mooie prijzen.

Wie wint er?

In totaal zijn er 3 pakketten en dus ook 3 winnaars. De eerste plek wint het grootste pakket, dit is dan degene die volgens de redactie van PSX-Sense de leukste foto heeft geüpload. De winnende foto’s zullen op de website geplaatst worden en er zal via de Rockstar Social Club contact worden opgenomen met de winnaars.

Wat kun je winnen?

1e prijs – 3x T-Shirts (Love Fist T-Shift, Los San Andreas T-Shirt, San Andreas Republic T-Shirt), geurkaars Epsilon, iPhone Case en een Epsilon ketting

2e prijs – 1x T-Shirt (Los San Andreas T-Shirt), geurkaars Epsilon, iPhone Case

3e prijs – 1x T-Shirt (Los San Andreas T-Shirt)

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'GTA V Snapmatic'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Rockstar Games Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 19 juni 2015. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games Benelux.