Vandaag verschijnt het eerste hoofdstuk van King’s Quest: A Knight To Remember. Je kan in de launch trailer hierboven alvast kennis maken met de jonge hoofdpersoon Graham. King’s Quest: A Knight To Remember is een reboot van de oude King’s Quest adventure games, deze werden destijds ontwikkeld door Sierra. De reboot is ontwikkeld door The Odd Gentleman.

In King’s Quest: A Knight To Remember volg je de vroege avonturen van King Graham, deze koning is inmiddels op leeftijd en geeft zijn verhalen door aan zijn kleindochter Gwendolyn. Als speler spring je terug in de tijd en duik je in de geschiedenis van King Graham. Door de juiste beslissingen te nemen kun je uiteindelijk je koninkrijk verder opbouwen.

King’s Quest: A Knight To Remember is het eerste hoofdstuk van een serie bestaande uit vijf delen. Alle vijf de delen zullen los, maar uiteindelijk ook als bundel verschijnen voor onder andere de PS3 en de PS4. Het eerste hoofdstuk, A Knight To Remember, kan je los uit de PSN Store oppikken voor €9,99.

Wil je gelijk de volledige collectie reserveren? Dan betaal je €39,99. Dit geldt zowel voor de PS3 als voor de PS4 versie.