http://playsense.nl/images/file/img_55c4878474155.jpg

Rockstar heeft een hele poos geleden tijdens de E3 van 2009 een exclusieve game aangekondigd voor de PlayStation 3, genaamd Agent. Het is nu al zolang stil rondom deze game dat menigeen er eigenlijk al vanuit ging dat deze game in de prullenbak is verdwenen. Een oplettende gebruiker van GTAForums is er echter achtergekomen dat Take Two Interactive, de uitgever van de games van Rockstar Games, dit handelsmerk opnieuw vernieuwd heeft. Het handelsmerk ‘Agent’ is opnieuw vernieuwd op 4 juni 2015, toen is de derde registratie ingediend voor de game.

Dit kan betekenen dat er nog altijd gewerkt wordt aan Agent, maar echt zeker weten zullen we dit voorlopig niet. Het verlengen van een handelsmerk doe je echter niet zomaar, dat betekent dat je nog altijd plannen hebt om iets met ‘Agent’ te gaan doen, toch?

De laatste keer dat we iets over Agent hoorden was in 2011, toen voormalig SCEA President en CEO Jack Tretton in een E3 interview zij dat de game nog altijd actief in ontwikkeling was. Hij meldde hier toen wel bij dat hij niet zeker was of de exclusieve partnership tussen Sony en Rockstar nog steeds in stand was.

Mogelijk dat Rockstar Agent dus wel degelijk gaat afmaken en opnieuw gaat aankondigen, alleen dan multiplatform. Het zou in ieder geval heel fijn zijn als we Agent alsnog kunnen verwachten, in welke partnership of platform release dan ook.