Als je van verhalende games houdt, is Telltale Games bij uitstek een ontwikkelaar voor jou, want al jaren staan ze bekend om hun verhalend sterke titels. Ook The Walking Dead is al één van de langer lopende series en binnenkort mogen we die wereld weer betreden, als we Job J. Stauffer mogen geloven althans. De topman bij Telltale Games zegt op Twitter dat dit deel ‘snel op je afsluipt’.

The Walking Dead: Michonne draait om het populaire personage uit de subtitel, deze katana-dragende chick komt zowel in de comics als de televisieserie voor. Het verhaal dicht het gat tussen het door Telltale ontwikkelde seizoen 2 en het nog uit te komen seizoen 3. Stauffer noemt dit verhaal ‘verfrissend’ en ‘grof’, twee termen die ons wel positief doet zinnen.

Het is niet de eerste keer dat we een soortgelijk tussenstuk krijgen, al eerder kwam Telltale met het zeer vermakelijke The Walking Dead: 400 Days. Verder kunnen we nog melden dat Minecraft: Story Mode deze maand zijn derde episode zal presenteren. We hebben de komende tijd dus genoeg uit de stal van Telltale Games!