In maart van dit jaar verscheen Borderlands: The Handsome Collection en Roel beloonde die collectie toen met een zeer verdienstelijk cijfer. Enigszins verrassend heeft uitgever 2K nu aangekondigd dat de Borderlands: The Handsome Collection ‘opnieuw’ uitgebracht gaat worden waarbij de inhoud min of meer gelijk is aan de versie die eerder dit jaar werd uitgebracht.

Er is echter wel een wezenlijk verschil en dat is dat je er nu een op afstand bestuurbare ‘Claptrap’ bij krijgt, deze uitgave zal dan ook voluit ‘Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition’ gaan heten. Claptrap, een figuur uit de game, zul je op afstand kunnen besturen met je controller of via een applicatie op je smartphone. Deze mobiele Claptrap bevat ook nog een toffe feature, hij bevat namelijk een microfoon en een camera waarmee je video’s kan maken die je vervolgens weer naar je telefoon kan sturen.

Op dit moment is het helaas nog niet bekend of Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition ook daadwerkelijk in de Europese winkelrekken zal komen te liggen. Evenmin is nog bekend wat het prijskaartje zal zijn wat aan deze uitgave hangt. Zodra we hier meer over horen laten we het hier natuurlijk weten, hieronder kan je in ieder geval een foto bekijken met de inhoud van de ‘Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition’.