Star Wars Battlefront is nu enkele dagen verkrijgbaar en het is dan best interessant om te kijken naar hoeveel mensen de game nou eigenlijk op elk platform spelen. Gelukkig bestaat er een website die ons hier een handje bij helpt.

De site geeft het aantal unieke spelers aan dat momenteel online de game aan het spelen is, evenals de piek van het afgelopen etmaal. Op het moment van schrijven zien die aantallen er als volgt uit.

  • PC: 45,906 (24h peak: 49,137)
  • Xbox One: 89,134 (24h peak: 113,696)
  • PS4: 179,875 (24h peak: 189,191)

Zoals je kan zien wordt Star Wars Battlefront op dit moment door meer mensen gespeeld dan op de PC en Xbox One bij elkaar. Het is geen geheim dat de PlayStation 4 een stuk beter verkoopt dan de Xbox One, maar wellicht dat de deal tussen EA en Sony voor de game ook nog wat heeft geholpen. Hoe dan ook zijn dit best indrukwekkende cijfers als je het ons vraagt.

Eerder vandaag kon je al een video-item op onze site zien, waarin Robin een kijkje nam op de launchparty van Star Wars Battlefront. Mocht je dat gemist hebben, dan kan je de video hier alsnog bekijken. Houd PSX-Sense de komende dagen ook goed in de gaten, want onze review van de game zal op korte termijn online komen.