http://playsense.nl/images/file/img_5653010eb2afa.jpg

De PlayStation TV is niet helemaal geworden zoals Sony dat in de eerste instantie bedoelde, eigenlijk kunnen we wel spreken van een flop. Dit is echter niet per se te wijten aan de PS TV zelf, maar voornamelijk aan het feit dat er zo weinig games uitkomen voor de PS Vita. De PS TV is namelijk afhankelijk van de bibliotheek aan PS Vita games en die is niet heel groot en niet elke game biedt support voor de PS TV.

Het apparaatje kwam ongeveer een jaar geleden op de markt hier in Nederland, een jaar na de launch in Japan. Het apparaat kostte destijds zo’n 89 euro, maar deze prijs ging al redelijk snel omlaag. In de Verenigde Staten kostte het apparaatje bij lancering vorig jaar ook tegen de 90 dollar, maar de prijs die we nu zien verschijnen, is vele malen lager. Bij Best Buy koop je de PlayStation TV nu namelijk voor slechts $19,99,-. Koopje dus en de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor de PS TV. Sterker nog, het is een prijs die het erg aantrekkelijk maakt om het alsnog te kopen.

Voor die 20 dollar haal je immers een leuk dingetje in huis die aardig wat kleine games kan afspelen en ook nog eens Remote-play met de PS4 ondersteunt.