http://playsense.nl/images/file/img_56559d980e19f.jpg

December gaat een hele interessante maand worden, dit in tegenstelling tot wat het een aantal jaren geleden was in de games industrie. Vaak had je dan alleen The Game Awards en dat was het, maar nu heb je ook nog eens PlayStation Experience erbij, wat het tot een boeiende en interessante maand maakt.

Dat betekent dus dat we in de eerste week van december er warmpjes bij zitten met eerst op de 3e de nodige nieuwe beelden en games tijdens The Game Awards. Vervolgens zal er dan op 5 december een persconferentie worden gehouden door Sony PlayStation, geheel in het teken van de ‘PlayStation Experience’. Tijdens deze persconferentie verwachten we enorm veel aankondigingen te zien die duidelijkheid moeten scheppen over hoe 2016 eruit zal zien.

Eerst hebben we in ieder geval The Game Awards, waar de nodige eerste details over bekend zijn. Zo belooft organisator Geoff Keighley dat er 10 wereldpremières zullen zijn en 10 on-stage award uitreikingen. Deze wereldpremières zijn niet per se aankondigingen van nieuwe games, maar kunnen ook nieuwe gameplay beelden zijn van bijvoorbeeld een Far Cry: Primal of andere volgend jaar te verschijnen titels.

http://playsense.nl/images/file/img_5655a009417ce.jpg