Michonne
Het zal Telltale en The Walking Dead fans niet ontgaan zijn dat deze maand nog de eerste episode van een nieuwe game verschijnt waarin The Walking Dead icoon Michonne centraal staat. Ditmaal zal Telltale één van de officiële personages van de comic/serie gaan aandoen en dat is natuurlijk extra interessant voor de liefhebber.

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten via Twitter dat 2016 een groot jaar gaat zijn voor TWD en dat kan dus betekenen dat er meer personages een eigen game kunnen ontvangen. Het is ook mogelijk dat het, in plaats van de welbekende serie, de versie uit de comic zal gaan volgen en die is nog vele malen bruter en dieper dan de serie.

Telltale Games heeft eerder al verklaard dat er geen nieuws over een derde seizoen van de reguliere gameserie van The Walking Dead komt totdat The Walking Dead: Michonne is afgelopen. Dat betekent natuurlijk niet dat een derde seizoen later dit jaar is uitgesloten. Wat Telltale ook voor ons in petto heeft, we gaan er zonder meer van genieten – wat er ook gebeurt. Een korte teaser van de game kun je hier bekijken.