http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56c32062d3dd5.jpg

Hoewel de gecommuniceerde releasedatum door Sony voor PlayStation VR nog altijd op ergens in de eerste helft van 2016 staat, lijkt de GameStop CEO meer te weten. Sony heeft ‘de eerste helft van 2016′ al een langere tijd gecommuniceerd en als men dit nog wil halen, dan moeten ze zo langzamerhand wel de PR trajecten gaan starten.

De CEO van GameStop, ’s werelds grootste gameshop franchise, meldde gisteren in een televisie interview met Fox Business News’ Mornings met Maria, dat de PlayStation VR uitkomt in de herfst van 2016. Dit klinkt ook meteen een stuk aannemelijker dan in de eerste helft van 2016, zoals Sony ons tot op heden vertelde.

Nu weet de CEO ongetwijfeld meer dan wij als consumenten, maar of hij dit nieuws al mocht mededelen is nog maar de vraag. Hij vertelde dat ze zich momenteel aan het voorbereiden zijn op de enorme VR product release en dat zij Sony’s nieuwe product deze herfst zullen lanceren.

Je kunt het interview hieronder terugvinden, GameStop CEO Paul Raines begint op ongeveer 2:42 te praten over PlayStation VR.

“It’s a big launch – we’re getting ready for it. We will launch the Sony product this Fall.”