Devil May Cry
Capcom liet een tijdje geleden weten dat het de HD remasters als een ‘key business‘ zag voor de huidige markt en kort daarop begonnen ze al snel ‘nieuwe’ oude games te teasen.

Maar daarnaast liggen er bij Capcom vast nog wel compleet nieuwe games van bestaande franchises of zelfs compleet nieuwe IP’s in het verschiet. Een hint daarvan kwam kort geleden boven water toen de twee voice-actors, die tevens ook verantwoordelijk waren voor de motion capture, van Dante en Nero uit Devil May Cry ineens een foto op Facebook plaatsten waarop ze beiden in mo-cap outfit te zien waren.

Het ontstane gerucht wordt nog verder bevestigd door onze Franse concullega’s van Gameblog.fr, die vanuit betrouwbare bronnen hebben vernomen dat er daadwerkelijk een nieuwe Devil May Cry game aan zit te komen.

Natuurlijk is de desbetreffende foto allang weer verwijderd van Facebook en dit voegt alleen maar toe aan het idee dat het moment der waarheid, de officiële aankondiging van Capcom zelf, er wel degelijk aan zit te komen. Deze E3 wordt zeer zeker weer een erg spannende, zeker als we na gaan denken over alle geruchten die momenteel de rondte doen.