Schermafbeelding 2016-03-16 om 13.20.10

PlayStation VR is pas in oktober 2016 verkrijgbaar, maar de voorraad lijkt nu al op te raken. Net als met de lancering van de PlayStation 4 destijds visten diegene zonder pre-order naast het net. Het is dus belangrijk dat mocht je echt op de releasedatum van PlayStation VR er eentje in huis willen hebben, dat je een pre-order plaatst.

De pre-orders van Amazon UK en Amazon DE gingen vanochtend online en staan nu al weer op onbeschikbaar. Vermoedelijk krijgt elke winkel een bepaald aantal exemplaren van de VR-headset en gezien de relatief lage prijs gaat er nooit genoeg voorraad zijn om iedereen op de dag van de release te bedienen.

Onze tip? Plaats een pre-order bij bijvoorbeeld Bol.com waar je met een wat ouder account kunt kiezen voor achteraf betalen. Je betaald dan pas wanneer je de headset in huis hebt. Hier is ook geen aanbetaling vereist en Bol.com is een zeer betrouwbare webshop. Sony Computer Entertainment Benelux draagt zelf ook Bol.com voor als betrouwbaar pre-order kanaal. Pre-orderen op Coolblue is ook een optie, maar daar zijn de pre-orders helaas nog niet open gesteld.

Pre-order hier bij Bol.com met achteraf betalen.