Modern Warfare 2

Vandaag kwam er veel Modern Warfare 2 nieuws de redactie binnen stromen. Zo kon je eerder een soort van korte promotie trailer van Modern Warfare 2 zien, welke aankondigt dat we op 24 mei meer beelden te zien krijgen. Ook kon je nieuwe screenshots bekijken van de korte promotie trailer. Echter blijft het hier niet bij, want in de juni uitgave van GameInformer zal er een tien pagina lange wereld exclusieve special te zien en te lezen zijn.

Dit is dus goed nieuws, want dan zullen er nog voor de E3 enkele scans van deze special op het internet lekken. Op het moment hebben we alleen de hier onderstaande cover voor jullie die er best wel vet uit ziet. Mogelijk kan deze cover ook de uiteindelijke boxart zijn van Modern Warfare 2. GameInformer had namelijk voor dat Call of Duty 4: Modern Warfare verscheen een gelijksoortige special en de cover werd uiteindelijk ook de boxart van de succesvolle game.

[nggallery id=28]

UPDATE:

Zoals je kan zien hadden we al de cover van de juni uitgave van GameInformer.  Zojuist zijn er nogmeer verse scans uit dit magazine opgedoken. Giantsquirrel, lid van het giantbomb forum, heeft de juni uitgave van GameInformer al weten te bemachtigen. Hier de scans, jammer genoeg wel wat onduidelijk. Later vanavond zal Giantsquirrel de overige vijf scans posten. We houden je op de hoogte.

[nggallery id=30]

UPDATE 2:

Zojuist hebben we ook de tweede lading scans gekregen van Giantsquirrel. En zoals beloofd zouden we deze meteen voor jullie posten, geniet dus van de overige vijf scans!

[nggallery id=32]