goldberg
Ook dit jaar mogen we weer uitkijken naar een nieuw WWE deel in de gelijknamige franchise van 2K Games. Veel weten we nog niet over de game, maar wel dat de pre-order bonus bekend is gemaakt door de uitgever.

Als je de game reserveert bij de lokale retailer of anders via het PlayStation Network, dan zal je Bill Goldberg als speelbaar personage voor in de game krijgen. Goldberg is een WCW en WWE legende, film en TV-persoonlijkheid, dus wat dat betreft voor kenners geen onbekende.

Hij zal virtueel in twee varianten speelbaar zijn, namelijk ‘WCW Monday Nitro’ en ‘Halloween Havoc’. Zelf is hij erg blij met zijn aanwezigheid, wat wel uit z’n woorden blijkt.

“Na 12 jaar afwezigheid uit de industrie ben ik ongelooflijk vereerd om te werken met WWE en 2K, terwijl ik in de voetsporen treed van grootheden als Ultimate Warrior, Sting en Arnold Schwarzenegger,” zei Goldberg. “Mijn zoon is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor en ik kan niet wachten om hem te laten zien dat zijn vader ass kickt in de WWE ring door de magie van video games. Ik ontmoette helden zoals The Rock, Triple H, Brock Lesnar en Ric Flair tijdens mijn WWE carrière WWE, en nu door WWE 2K17, zal ik het opnemen tegen de grootste en krachtigste Superstars van vandaag en laat ik ze voor altijd zien dat ik ‘Da Man” ben!”

Hieronder een introductietrailer die, net zoals de Schwarzenegger trailer van vorig jaar, zeker het bekijken waard is. WWE 2K17 verschijnt in oktober voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.