unnamed-5

Voor Minecraft: Story Mode zijn er inmiddels vijf episodes verschenen en daar zou het eerst ook bij blijven. Later werd echter bekendgemaakt dat er nog drie extra episodes zouden gaan verschijnen. Dat zijn dan episode zes tot en met acht en inmiddels is aangekondigd dat het zesde hoofdstuk, met de titel “A Portal to Mystery”, begin volgende week zal arriveren.

Zoals eerder al gemeld, dien je wel in het bezit te zijn van het eerste hoofdstuk, wil je de andere extra episodes ook kunnen spelen. Tevens zul je straks voor €14,99 een “Adventure Pass” kunnen aanschaffen, hiermee verkrijg je direct toegang tot alléén deze drie extra episodes.

Episode zes borduurt voort op het huidige verhaal en kent daarnaast een bijzondere stemmencast. YouTubers vanuit de community zullen namelijk de stemmen van de personages inspreken, denk hierbij aan namen als Joseph Garrett, Stacy Hinojosa, Dan Middleton/DanTDM, Lizzie Dwyer en die van Jordan Maron.

Samen met deze aankondiging is er eveneens een trailer vrijgegeven, waarin de castleden aan het woord komen. Tevens hebben we nog een aantal screenshots voor jullie hieronder op een rij gezet. Minecraft: Story Mode – Episode 6 verschijnt om precies te zijn volgende week dinsdag 7 juni in de PlayStation Store.