PS3

De lente is volop aanwezig in België en Nederland en dat is te merken ook. Eindelijk weer goed weer en dat beloofd een mooie zomer. Voor diegene die een PlayStation 3 hebben, wordt het zeker een mooie zomer, met een aankomende PlayStation 3 exclusive inFAMOUS en veel nieuws op de aankomende E3. Maar zal het alleen voor de bezitters van de gameconsole een mooie zomer worden?

Wij denken van niet, want er komen weer twee nieuwe bundels met de PlayStation 3 naar de winkels toe. Natuurlijk zijn dit niet de minste bundels met zomaar een game. Het gaat om een bundel met een 80GB PlayStation 3, één controller en de PlayStation 3 exclusive inFAMOUS. De tweede bundel is ook zeer aantrekkelijk: een 80GB PlayStation 3, twee controllers en de PlayStation 3 exclusive Ratchet & Clank: Quest for Booty. De bundels komen waarschijnlijk eind deze maand uit, helaas is niet bekend hoeveel ze kosten, maar reken maar op een prijs van rond de € 400,-

Update: De Ratchet & Clank PS3-bundel is vanaf morgen beschikbaar voor € 399,99 en de inFAMOUS PS3-bundel vanaf 12 juni voor € 399,99.

inFamous PS3-bundel

Ratchet & Clank PS3-bundel