Vandaag weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ op PS3-Sense en we gaan verder waar we vorige week gebleven zijn. Waarom? Omdat we al aardig wat hebben laten weten over de BDA en de technologie, valt er weinig meer te vertellen hierover. Vanaf volgende maand gaan we de wekelijkse film releases op Blu-ray Disc behandelen, dus tot die tijd nog even de goedkoopste films op Blu-ray Disc, natuurlijk wel topfilms.

Jerry Maguire


Cast: Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renee Zellweger, Kelly Preston, Jerry O’Connell
Regisseur: Cameron Crowe
Speelduur: 139 minuten

Deze topfilm van regisseur Cameron Crowe meot je gewoon zien. Het is geen sport- of actiefilm, maar een meedogenloze dramafilm met komische en romantische twisten. Jerry Maguire is een top-sportagent en van de één op de andere dag verliest hij alles. Hij begint zijn eigen bureau met maar één klant, een American Foorball speler. Samen met zijn nieuwe secretaresse, een alleenstaande moeder, moet hij een nieuw imperium opbouwen en wordt hij verliefd op haar. Een absolute must waar geld een belangrijke rol speelt, niets voor niets staat de kreet ‘Show me the Money!’ centraal in deze film met topacteurs Tom Cruise en Cuba Gooding Jr. en niet te vergeten de lieftallige Renee Zellweger.

Klik hier om Jerry Maguire te kopen voor maar liefst € 17,79 inclusief verzendkosten.

Sweeney Todd: The Demon Barber


Cast: Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham-Carter, Alan Rickman, Timothy Spall
Regisseur: Tim Burton
Speelduur: 112 minuten

Johnny Depp kan als geen ander de raarste types neerzetten in films. Denk maar eens aan Edward Scissorshand uit de geijknamige film, Captain Jack Sparrow uit The Pirates of the Caribbean of de rol in deze film. Hij speelt Benjamin Barker die ten onrechte tot 15 jaar gevangenisstraf wordt veroordeeld. Hij ontsnapt en keert terug in Londen als Sweeney Todd en begint weer bij zijn oude kapperszaak. Onder de kapperszaak bevindt zich de broodjeszaak van Mrs. Lovett en zij weten alles van elkaar. Wanneer de concurrerende kapper Pirelli erachter komt dat Sweeney Todd de voortvluchtige Benjamin Barker is, dreigt alles mis te lopen, maar dan snijdt Todd de keel door van Pirelli. Mrs. Lovett ziet gelijk een kans om haar slecht lopende broodjeszaak te redden van de ondergang. Een excentrieke en spannende film vol met gruwelijkheden die je niet verwacht.

Klik hier om Sweeney Todd: The Demon Barber te kopen voor maar liefst € 11,89 inclusief verzendkosten.

Meet the Spartans


Cast: Kevin Sorbo, Carmen Electra, Sean Maguire
Regisseur: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Speelduur: 87 minuten

Deze doldwaze en komische films is een must voor iedereen. De heldhaftige Leonidas leidt een groep van dertien Spartanen, geheel gehuld in een leren slip en een cape, opgemerkt door Koningin Margo. Hun moeten het land van de Koningin beschermen tegen de meest vreemde vijanden. Denk hierbij niet aan een groep gevreesde mannen of de ergste wapens, maar aan Ghost Rider, Rocky, Paris Hilton met een bochel en zelfs de Transformers. Dus wil jij anderhalf uur lachen met je vrienden of familie, dan moet je deze kijken!

Klik hier om Meet the Spartans te kopen voor maar liefst € 11,89 inclusief verzendkosten.

Volgende week weer een paar toppers voor jullie die het de moeite zijn om aan te schaffen. Zeker voor die mooie prijzen waarvoor je ze kan bestellen.